Τρείς μέρες μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγο της στο Ηράκλειο, η 38χρονη που ήταν άφαντη, παραδόθηκε το απόγευμα στην Αστυνομία.

Η 38χρονη σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου λίγο μετά τις 19:00 σήμερα το απόγευμα.

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον  36χρονο πρώην σύζυγο της σε ξενοδοχείου του Ηρακλείου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς δεν είχε παραδοθεί τόσες μέρες καθώς περίμενε τον δικηγόρο της.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος της 38χρονης έχει ασκήσει κακουργηματική δίωξη τγια απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το αστυνομικό μέγαρο δήλωσε ότι η πελάτισσά του είναι αρκετά φοβισμένη. «Ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο κ. Λύτρας επεσήμανε πως είναι έτοιμη να τα εξηγήσει όλα στην ανακρίτρια ενώ ως προς το καυστικό υγρό που έριξε στον 36χρονο ανέφερε πως «δεν είχε σχεδιάσει τίποτα. Είχε παραγγείλει μεγάλη ποσότητα του καυστικού υγρού, ως απλό καθαριστικό».

Η 38χρονη αύριο θα οδηγηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή για να απολογηθεί αλλά πιθανότατα θα ζητήσει προθεσμία.

Ο 36χρονος, ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε μετά από πολυετείς καθείρξεις για ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, νοσηλεύεται στο Θριάσιο με σοβαρό χημικό έγκαυμα  στο πρόσωπο και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook