Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των 3 συλληφθέντων και πλέον προφυλακισμένων για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Και οι τρείς κατηγορούμενοι που έχουν εμπλοκή στο βιασμό της 12χρονης διώκονται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και απολογήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.


Πρόκειται για έναν 33χρονο ιδιωτικό υπάλληλο , έναν 34χρονο επιχειρηματία και έναν 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά.

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών ατόμων που προφυλακίστηκαν για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των τριών ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΛΩΘΑΚΗ Ευθύμιο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 20-4-1988 στο Μαρούσι Αττικής, O 34χρονος που συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου κατηγορείται πως συναντήθηκε και βίασε την 12χρονη στον Κολωνό τουλάχιστον δυο φορές έναντι αμοιβής.


2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Αναστάσιο του Ηλία και της Σοφίας, γεννηθέντα την 20-10-1989 στην Αθήνα. Ο 33χρονος συνελήφθη από τις Αρχές στις 14 Οκτωβρίου και φέρεται να συναντήθηκε και να βίασε την 12χρονη τουλάχιστον δυο φορές έναντι αμοιβής ενώ η γνωριμία τους έγινε μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

3. ΚΟΝΤΑΡΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά. Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στον Κολωνό και την βίασε έναντι αμοιβής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook