Ο μοναδικός μαθητής του ακριτικού Μαθρακίου, o Τάσος, και η μητέρα του Τζένη Γιαννοπούλου, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», για την παρέλαση, την οποία θα κάνει ο μαθητής μόνος του.

Ο μικρός Τάσος, είναι ο μοναδικός μαθητής που κατοικεί στο ακριτικό Μαθράκι και σήμερα θα παρελάσει μόνος του για την 28η Οκτωβρίου.

Αρχικά η μητέρα του μαθητή ανέφερε πως είναι η τελευταία φορά που θα κάνει παρέλαση ο μικρός στο Μαθράκι καθώς θα φύγουν από το νησί λόγω εκφοβισμού.

«Ξυπνάει πρωί πρωί ο Τάσος. Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του;

Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι «ανάποδοι». Ωστόσο αυτοί οι «ανάποδοι», βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε αρχικά.

«Υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο», συμπλήρωσε η κ. Γιαννοπούλου.

Ο μικρός Τάσος εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επικείμενη αλλαγή περιβάλλοντος.

«Χαίρομαι γιατί θα έχω και άλλα παιδάκια, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους πεθυμήσω. Έχω 6-7 φίλους. Θα κάνουμε παρέλαση σήμερα», τόνισε ο μικρός μαθητής.

«Είναι ενήλικες οι φίλοι του όμως γιατί παιδάκια δεν έχει άλλα. Θα κάνει με την δασκάλα του την κ. Λίνα Γρεβενάρη και με έναν κύριο που είναι από εδώ, είναι γυμναστής, τον κ. Μακαντάνη, ο οποίος τους βοηθάει, κάνει γυμναστική μαζί του, και θα κάνουν παρέλαση οι τρεις τους», ανέφερε κλείνοντας η κ. Γιαννοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook