Σοκαριστική Καταγγελία για διευθυντή σχολείου: Ζήτησε 50 ευρώ από μετανάστες γονείς για το στεφάνι που θα κατέθετε το παιδί τους

Καταγγελία που προκαλεί σοκ για έναν διευθυντή σχολείου που ζήτησε χρήματα από γονείς μετανάστες είδε το φως της δημοσιότητας
Ο διευθυντής σχολείου φέρεται να ζήτησε 50 ευρώ από μετανάστες γονείς για το στεφάνι που θα κατέθετε το παιδί τους ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου όπως κατήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, με ανάρτησή του στο Facebook.
Οι γονείς δεν έδωσαν τα χρήματα αλλά έφτιαξαν το δικό τους στεφάνι
Σύμφωνα με την καταγγελία αυτό ήταν το τέχνασμα που φέρεται να επικαλέστηκε ο διευθυντής του σχολείου προκειμένου να μην είναι το συγκεκριμένο παιδί αυτό που θα καταθέσει το στεφάνι του σχολείου.
Οι γονείς του παιδιού, όμως, όχι μόνο δεν έδωσαν τα 50 ευρώ λέγοντας στον διευθυντή πως αυτό που τους ζητούσε ήταν πρωτοφανές για τα χρονικά του σχολείου αλλά στη συνέχεια, και αφού αναζήτησαν οδηγίες από το διαδίκτυο, έφτιαξαν το δικό τους στεφάνι με δάφνη και μυρτιές ώστε το παιδί να καταθέσει στεφάνι.
Η καταγγελία του Στράτου Φαναρά
Το κείμενο της καταγγελίας που έγινε το βράδυ της Πέμπτης
Δάφνινο στεφάνι για την Ελλάδα μας
Δεν έχω την άδεια να πω που συνέβη (και ίσως εύλογα όπως θα καταλάβετε), θα πω όμως τι συνέβη.
Σε κάποιο σχολείο ένα παιδί που γεννήθηκε εδώ στην πατρίδα μας και οι γονείς του είχαν έρθει οικονομικοί μετανάστες στη χώρα μας, κληρώθηκε σε σχετική διαδικασία του σχολείου του να καταθέσει στην αυριανή γιορτή το στεφάνι του σχολείου του στο ιερό μνηνείο των πεσόντων και γεμάτο χαρά και τιμή πήγε και το ανήγγειλε στους γονείς του, οι οποίοι την επομένη πήγαν με τη σειρά τους στο σχολείο για να συννενοηθούν για τα διαδικαστικά.
Ελα όμως που το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν άρεσε στον κυρ-διευθυντή…
τι σκέφτηκε λοιπόν ο κυρ-διευθυντής; απαίτησε από τους μετανάστες γονείς να πληρώσουν οι ίδιοι το στεφάνι με 50 ευρώ, κόντρα στην παράδοση που θέλει να το αγοράζει το σχολείο, ελπίζοντας πως ίσως οι “ξένοι” φτωχοί γονείς δεν θα καταβάλουν το ποσό και έτσι θα απαλλαγεί και ο ίδιος από το δυσάρεστο αποτέλεσμα της κλήρωσης…και είχε εν μέρει μαντέψει σωστά…πράγματι οι γονείς δεν του έδωσαν το πενηντάρικο λέγοντας πως αυτό που τους ζητούσε ήταν πρωτοφανές για τα χρονικά του σχολείου…
Εκαναν όμως κάτι πολύ καλύτερο
Αφού μπήκαν στο διαδίκτυο και διάβασαν πως γίνεται ένα στεφάνι με δάφνη και μυρτιές, μητέρα, πατέρας και κόρη μάζεψαν τα υλικά και έφτιαξαν ένα πανέμορφο στεφάνι με τα χέρια τους και αύριο το παιδάκι θα το καταθέσει με χαρά και τιμή!
Ετσι νικιέται ο φασισμός μάτια μου, έτσι νικήθηκε τότε, έτσι νικιέται και τώρα.
Με φαντασία και θυσίες που ξεκινούν από το λίγο και φτάνουν στο πολύ.
Με το μυαλό αλλά και με τα χέρια μας νικιέται.
Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας λοιπόν αλλά και στον Ελληνισμό που “στο Σικάγο μέσα ξέρει να Ελληνοξεχνά”!
Δείτε την ανάρτηση
Ολες οι Ειδήσεις
- Mad VMA: Το εκρηκτικό ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα και της Ρίας Ελληνίδου – Δείτε βίντεο
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook