Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 40χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί από χθες το πρωί στην Ευρυτανία, κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Η σορός του αστυνομικού , πατέρα δύο παιδιών ανασύρθηκε από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», από βάθος 65 μέτρων.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα.

Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλο βάθος. Το αυτοκίνητο του 40χρονου είχε βρεθεί από χθες Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Σύμφωνα με το lamiareport.grσ το σκοτεινό βάραθρο κατέβηκαν άνδρες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. από τη Λαμία και ο Θωμάς Νταβαρίνος από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγράφων. Και μόνο να επιχειρήσεις να κατέβεις την «Τρύπα Τατάρνας» είναι τρομερά δύσκολο, γιατί τα τοιχώματα είναι λεία και υγρά. Όταν πρέπει να εντοπίσεις και να ανασύρεις μια σορό, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.
Ωστόσο παρά τις φοβερές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ανδρες της 7ης ΕΜΑΚ με την πολύτιμη βοήθεια και του ορειβάτη από τα Άγραφα κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου αστυνομικού που εντοπίστηκε σε βάθος 65 μέτρων.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες υποψίασε το γεγονός ότι στο άνοιγμα του βαράθρου εντοπίστηκαν ίχνη, σαν να είχε κάτι γλιστρήσει μέσα σ’ αυτό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στο ίδιο σημείο, τη γέφυρα της Τατάρνας, χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης από το Καρπενήσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook