O 40χρονος αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του στην Ευρυτανία, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στη «Τρύπα της Τατάρνας» όπως είναι γνωστή σε βάθος 65 μέτρων, άφησε πίσω του ιδιόχειρο σημείωμα.

Στο σημείωμα έγραφε ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Με το σημείωμα, που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών αποχαιρετά τους συγγενείς του και αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για το πώς θα βοηθήσει την οικογένεια του.

Ο 40χρονος αστυνομικός από την Ευρυτανία που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας και είναι γνωστό και ως η «Τρύπα Τατάρνας».

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής σε λίγα μέτρα απόσταση από το βάραθρο. Το είχε κλειδώσει κι είχε αφήσει το κλειδί στη ρόδα, ενώ μέσα είχε και το κινητό του τηλέφωνο. Φεύγοντας από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, είπε ότι πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο και δεν ξαναγύρισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook