Τραγωδία στον περιφερειακό Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα με τροχαίο δυστύχημα και απολογισμό μια 29χρονη γυναίκα νεκρή

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο που επέβαινε μια γυναίκα, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε με ταξί στον περιφερειακό του Υμηττού.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό εριδικευόμενη γιατρός στο «Γεννηματάς» στο τμήμα παθολογίας ήταν η άτυχη 29χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (03.11.2022), στο τροχαίο που σημειώθηκε στον περιφερειακό Υμηττού.

Η είδηση του θανάτου της νεαρής γυναίκας στο τροχαίο δυστύχημα σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους της στο νοσοκομείο ενώ σε σοκ βρίσκεται και η Ματίνα Παγώνη που την γνώριζε και δούλευε μαζί της.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, σε δηλώσεις της είπε ότι έπαθε σοκ στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης. «Καθόταν στο δίπλα γραφείο, την έβλεπα σε καθημερινή βάση. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, ήταν μια εξαιρετική συνάδελφος, εξαιρετική γιατρός και όταν χάνεται ένα νέο άτομο έτσι είναι μεγάλο σοκ. Ήταν φοβερή και σαν χαρακτήρας, πολύ καλό παιδί. Μόλις το μάθαμε το πρωί δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε, ήταν οδυνηρό».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η γυναίκα στις 05:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/11) μπήκε από την έξοδο της Καισαριανής προς την Αττική οδό, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο ταξί.
Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δύο οδηγούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Από την σύγκρουση, έχει τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ταξί, ενώ η γυναίκα ανασύρθηκε από το όχημα της χωρίς αισθήσεις.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook