Με καλό καιρό ξεκίνησε ο Νοέμβριος, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύμφωνα με τους μετεωρολόγους καθώς το Σαββατοκύριακο έρχεται σφορδρή κακοκαιρία .

Η ΕΜΥ το μεσημέρι της Πέμπτης (03.11.2022) θα εκδόσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Η Κυριακή προβλέπεται η πιο «επικίνδυνη» ημέρα με καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Ελλάδα και στο Ιόνιο όπως και σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Βροχερός αναμένεται ο καιρός και στην Αττική.

Η αλλαγή του καιρού οφείλεται σε χαμηλό από τη Γένοβα, το οποίο θα κινηθεί νοτιοανατολικά και θα επηρεάσει και την Ελλάδα. Μάλιστα, ο Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του στο twitter έκανε γνωστό ότι η ΕΜΥ, το μεσημέρι, θα εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για να ενημερωθούν και να προφυλαχθούν οι πολίτες.

Για την επικείμενη κακοκαιρία έκανε ανάρτηση και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μια πρώτη προειδοποίηση θα μπορούσε να αφορά στα νησιά του Ιονίου, τα παραθαλάσσια τμήματα της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, την Πελοπόννησο με έμφαση θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές, την ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής και στο τελείωμα αυτής της εξέλιξης το νότιο νοτιοανατολικό Αιγαίο», σημειώνει στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook