Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας για την σύλληψη των 4 ανδρών μετά την έκδοση των ενταλμάτων σε βάρος τους για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ήδη συνελήφθη ο πρώτος με βάση τα νέα εντάλματα και πρόκειται για έναν 35χρονο άνδρα , άγαμο, κάτοικο δυτικών προαστίων, τον οποίο όπως και τους άλλους αναγνώρισε η 12χρονη ότι τη βίασαν .

Λίγες ώρες μετά συνελήφθη και ο δεύτερος από τους άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα κάτοικο του Αμαρουσίου, γεννηθέντα το 1983, ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι ένας εκ των τριών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, υποστηρίζοντας ότι είχαν μόνο διαδικτυακή επαφή με τη 12χρονη. Ωστόσο, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας φέρεται να βίασε τη 12χρονη, η οποία τον αναγνώρισε στην τελευταία κατάθεσή της στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και τωνάλλων  προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα.

Μετά την νέα συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού η οποία δόθηκε παρουσία παιδοψυχολογου, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι 4 κατηγορούμενοι άνδρες είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής. Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και το συγκεκριμένο αδίκημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Τα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι η 12χρονη κατά τη νέα συμπληρωματική κατάθεσή της φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπα αυτά ως τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα συγκεκριμένα πρόσωπα φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook