Στον ανακριτή ανηλίκων θα απολογηθεί ο 14χρονος από την Μάνδρα Αττικής που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του αλλά όπως είπε ήταν ατύχημα.

Σε βάρος του 14χρονου ο εισαγγελέας άσκηση ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή καθώς ο δράστης ομολόγησε ότι πυροβόλησε  κατά λάθος με μια καραμπίνα τον 17χρονο αδελφό του κοντά στη στάνη τους στην Μάνδρα ενώ κυνηγούσαν ένα αγριογούρουνο.

Το αγόρι υποστηρίζει ότι ο θάνατος του αδελφού του οφείλεται σε ατύχημα και ότι δεν είχε πρόθεση να τον βλάψει.

«Εγώ τον σκότωσα κατά λάθος. Τον πέρασα για αγριογούρουνο» ήταν τα λόγια που είπε στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών εχτές το μεσημέρι, όταν κλιμάκιο της ασφαλείας πραγματοποιούσε νέα έρευνα στη στάνη της οικογένειας.

Ο πατέρας του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος και θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελέσει τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής.

Πάντως η υπόθεση δεν φαίνεται να κλείνει καθώς με παρέμβαση του χτες το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε γνωστό ότι υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας, καθώς υπάρχουν άλλα οκτώ αδέλφια.

Επίσης σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο 17χρονος εκτός από το θανατηφόρο τραύμα στον αυχένα στο σώμα του φέρει και σημάδια κακοποίησης , κάτι που θα ερευνηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook