Συγκλονίζει η 20χρονη που «έπεσε» στα χέρια του «δράκου του Πειραιά» – «Βοήθεια με σκοτώνει, ανοίξτε» (video)
Όταν η 20χρονη κοπέλα στη Νίκαια αντιστάθηκε στην απόπειρα βιασμού της, ο 28χρονος άνδρας, ξεκίνησε να την χτυπάει βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο.
Συγκλονιστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το STAR από την απόπειρα βιασμού της 20χρονης στη Νίκαια που έπεσε στα χέρια του «δράκου του Πειραιά». Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο 28χρονος την χτύπησε με απίστευτη βαρβαρότητα.
Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, στις 2.30 ώρα τη νύχτα η 20χρονη επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση και λίγο πριν μπει στο σπίτι της, ο άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.
Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε ο άνδρας ξεκίνησε να την χτυπάει βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή, κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και αμέσως ενημέρωσε την άμεση δράση ότι κακοποιείται μία γυναίκα.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας. Εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές της κοπέλας ταίριαζαν στην περιγραφή. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.
Χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η αστυνομία ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης, το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό. Λίγο αργότερα, οι αρχές τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα καθώς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο μάτι από τις γροθιές.
Η κοπέλα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη χωρίς καμία αμφιβολία και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς. Ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ. Ο 28χρονος φαίνεται να δρούσε παράλληλα με τον βιαστή του Φαλήρου.
Επιπλέον, ο 28χρονος αλλοδαπός, φαίνεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 15χρονη κοπέλα στην πλατεία Θεμιστοκλή. Ο δράστης έβγαλε κάποια από τα ρούχα της ανήλικης και στη συνέχεια η κοπέλα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσαν υπάλληλοι ενός φούρνου. Οι πολίτες τον κυνήγησαν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον πιάσουν. Ήδη έχουν κληθεί πολλές γυναίκες στον Πειραιά για να τον αναγνωρίσουν και στη συνέχεια η αστυνομία θα βγάλει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της δράσης του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Χριστίνα Μπόμπα: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση για το Halloween – Φωτογραφίες
- Σαλαμίνα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και σκότωσαν 75χρονη γυναίκα – Τη βρήκε νεκρή η κόρη της
- «Chef στην κουζίνα σας»: Στριφτάρια με σφολιάτα, πιπεριές και τυριά,σπιτικά ζυμαρικά και βελούδινο σοκολατένιο σουφλέ
- Στην αγκαλιά του Φάνη: Σάκης Τανιμανίδης και Ευτύχης Μπλέτσας, δύο ξεχωριστοί ταξιδιώτες – Απόψε στις 23:50 στον ΣΚΑΪ
- Καλαμάτα: Ροτβάιλερ κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του – Αστυνομικός σκότωσε τον σκύλο – Σοκαριστικό βίντεο
- Επίθεση Κασσελάκη στον Μπέο: Δεν μας απασχολεί τι κάνει στην τουαλέτα του ο απόπατος της κοινωνίας (βίντεο)
- Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του
- Ο Μητσοτάκης στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά, κ. Συμεών – «Εθνικό καθήκον μας το ενδιαφέρον για τη Μονή» (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook