«Προσπάθησα να πνίξω και το παιδί μου», είπε η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε.

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την 45χρονη οικιακή βοηθό στη Ρόδο που έπνιξε την ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε και η οποία ήταν κατάκοιτη.

Η οικιακή βοηθός είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σκοτώσει άλλους δύο ανθρώπους και πως προσπάθησε να σκοτώσει ακόμη και το ίδιο της το παιδί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής της Ρόδου», η γυναίκα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα προηγούμενα χρόνια σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους, ενώ αποπειράθηκε να πνίξει το παιδί της.

Η συλληφθείσα δίνοντας αδιευκρίνιστες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σκοπίμως σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό. Επίσης το 2021 όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο που επίσης φρόντιζε, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και πιθανολογεί επίσης ότι ο θάνατός του προήλθε από την αυξημένη ποσότητα των φαρμάκων που του χορήγησε.

Στη συνέχεια ομολόγησε στους αστυνομικούς οι οποίοι την άκουγαν έκπληκτοι, ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της,  όταν εκείνο ήταν ενός έτους, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει!

Πάντως, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», η μαρτυρία της γυναίκας αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της.

Ρόδος: Το χρονικό του εγκλήματος – Πώς σκότωσε την ηλικιωμένη που φρόντιζε

Η 45χρονη ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία μετά τη δολοφονία της 75χρονης. Παρέμενε δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης μέχρι να φτάσει η αστυνομία που τη συνέλαβε.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την κατάκοιτη γυναίκα, που υποτίθεται έπρεπε να φροντίζει, γιατί «δεν την άφηνε να κοιμηθεί».

«Δε με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε και την έπνιξα», φέρεται να ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης. Η ίδια, άλλωστε, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία είπε «ελάτε γιατί την έπνιξα», ενώ φέρεται να προκάλεσε ασφυξία στο θύμα με ένα μαξιλάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις