Ασπρόπυργος: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα του 112 στους κατοίκους

Μεγάλη φωτιά τον Ασπρόπυργο με τους καπνούς να σκεπάζουν την περιοχή και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε εταιρεία που διαχειρίζεται απόβλητα στον Ασπρόπυργο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής καθώς για την κατάσβεση της αγωνίζονται 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα.
Η φωτιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό γύρω στις 15:30.
#Πυρκαγιά σε χώρο επαγγελματικού κτηρίου, στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή του #Ασπρόπυργος.
Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 23, 2022

Οι φλόγες καίνε κοντά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου και για τον σκοπό αυτό, οι πυρσοβέστες καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες να οριοθετήσουν και να περιορίσουν τη φωτιά το συντομότερο δυνατό.
Στις 4 το απόγευμα εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να καταφύγουν άμεσα σε κλεστό χώρο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η Φαίη Θεοχάρη σε μια νέα version της επιτυχίας «Συγκοινωνούντα Δοχεία»
- O «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Η «Real news» της Κυριακής
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook