«Θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί», λένε τα πρωτοπαλίκαρά του από την Κιβωτό του Κόσμου, υπερασπιζόμενα την αθωότητα του πατέρα Αντώνιου.

«Καμία ασέλεγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε απο τα σύννεφα με ό,τι βγει στο «φως». Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, επιμένει ο πατέρας Αντώνιος, όπως μετέδωσε το Star.

Όπως αποκάλυψε το Star, τρεις θα είναι οι νομικοί που αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Σπύρου Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πέρασαν 50 δικηγόροι από τη δομή  για να αναλάβουν τελικά τρεις από αυτούς. Ελάχιστοι μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο υπεραμύνεται της αθωότητας του.

Ωστόσο, οι νομικοί τους ζητούν στοιχεία για να μπορέσουν να αποκρούσουν τις κατηγορίες.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος θα αποκαθηλωθεί και θα αναστηθεί».

Τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά.

“Ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί” ,είπαν.

Σημειώνεται ότι τις επαφές με τους δικηγόρους έκανε ο Ιρακινός διευθυντής της δομής  και η πρεσβυτέρα,  η οποία ισχυρίζεται:

«Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Τρεις είναι οι καταγγελίες ασέλγειας μέσα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που ερευνούν οι Αρχές.

Την πρώτη καταγγελία έκανε ο 19χρονος με τα αρχικά Γ.Π., ο οποίος βρήκε το θάρρος να καταθέσει για τη σεξουαλική κακοποίηση, που, όπως λέει, υπέστη από το υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής.

Από την κατάθεσή του προκύπτει ότι πέρα από θύμα είναι και μάρτυρας και υποδεικνύει έναν ακόμα 20χρονο, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας.

Οι αστυνομικοί είχαν αναζητήσει τον νεαρό στη δομή του Βόλου, όμως διαπιστώθηκε ότι έχει μετακομίσει στο Παγκράτι, όπου και πήγε στο Α.Τ. και κατέθεσε.

Υπάρχει και τρίτη καταγγελία για ασέλγεια σε νεαρό. Την αποκάλυψη έκανε πρώην εργαζόμενος της οργάνωσης, ο οποίος μίλησε στην εισαγγελία ανηλίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook