Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 26/11 στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στον Alpha, όπου συζητήθηκε η πολύκροτη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και μετέδωσε συγκλονιστικές ποληροφορίες για τα οικονομικά του πατέρα του Αντώνιου.

Ο Δήμος Βερύκιος δημοσιογράφος, σύμφωνα με δικό του ρεπορτάζ, μίλησε για την έρευνα που διενεργείται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος σε βάρος του πατέρα Αντώνιου της συζύγου του και στενών συνεργατών τους στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Οι θυρίδες είναι δύο στο όνομα της Κιβωτού του Κόσμου. Η πρεσβυτέρα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη επίσημα αν έχει «πειράξει» τις θυρίδες. Έχουμε ακούσει ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει δωρεές άνω των 30 εκατομμυρίων. Το ζητούμενο είναι εάν πήγαν στα παιδιά και εάν αυτή τη στιγμή ο πάτερ Αντώνιος έχει «κασαδούρα» στα χέρια του» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Μέχρι τώρα έχουν μετρήσει ότι έχει στην τσέπη του ράσου 10 εκατομμύρια και πάνω σε λογαριασμούς. Η έρευνα συνεχίζεται και μπορεί να είναι πολύ περισσότερα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Ξέρεις τι είναι να έχεις 10 εκατομμύρια cash στις μέρες μας;» δήλωσε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook