Διασωλημένος στη ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου είναι ο 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το φλεγόμενο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό.

Το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 5χρονου παιδιού για τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στον Κολωνό .

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι «πολύ σοβαρή, απελπιστικά άσχημη, είναι διασωληνωμένο με πολυοργανική ανεπάρκεια».


Ο πατέρας του 5χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης, αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία τους στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα άλλα δύο παιδιά ο ίδιος.

Μαζί με το 5χρονο παιδί στο διαμέρισμα της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του ηλικίας 8 και 12 ετών τα οποία κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9.50 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Κολωνού, όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση να μεταβεί στην περιοχή, καθώς σε ένα διαμέρισμα είχε ξεσπάσει φωτιά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον δεύτερο όροφο μίας πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, και έβγαλαν τα παιδιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook