Στη δέσμευση των λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα προχώρησε η προχώρησε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος).

Παράλληλα η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δέσμευσε και τους λογαριασμούς των γονιών του πατέρα Αντώνιου όχι όμως και τους εταιρικούς λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου .

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τόσο του πατέρα Αντωνίου, όσο και για της πρεσβυτέρας, όπως και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Η δέσμευση έγινε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκειμένου να ελεγχθούν οι λογαριασμοί, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις, ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της. Παρ’ όλα αυτά τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε οτιδήποτε άλλο.
Όπως εκτιμούν παράγοντες της Αρχής για το Ξέπλυμα η έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook