Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικό μετά την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό.

Ο 5χρονος απεγκλωβίστηκε από το διαμέρισμα στον Κολωνό, που είχε πιάσει φωτιά  από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικό με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον σώσουν.

Ο 5χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ με πολυοργανική ανεπάρκεια, με την επαναφορά του να κρίνεται πολύ δύσκολη από τους γιατρούς, καθώς δεν λειτουργούν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα του 5χρονου συγκλονίζει, κάνοντας συγχρόνως έκκληση να προσευχηθούν όλοι ώστε να ξυπνήσει το παιδί της.

Η ανάρτηση της μητέρας του 5χρονου

«Άγγελέ μου, σήκω σε παρακαλώωωωω 😭😭😭 εδώ είναι η μαμά εδώωωωωω! Είσαι δυνατός γαμώτοοοοοο.!!! Δεν μπορώ χωρίς εσένααααα! Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι γαμώτοοοοοο. ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗΗΗΗ».


Σύμφωνα με το Mega, oι γιατροί της ΜΕΘ ανέφεραν πως, επειδή τα παιδιά συνήθως έχουν δυνάμεις σε σχέση με τους ενήλικες, πάντα προσβλέπουν σε ένα θαύμα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο έμεινε ο εγκέφαλος χωρίς οξυγόνο.

«Δεν κατάφερα να μπω να πάρω το παιδί μου», λέει η μητέρα

Η μητέρα του 5χρονου είχε δηλώσει στο T-live ξεσπώντας σε κλάματα: «Δεν κατάφερα να μπω να τον πάρω. Ας προσευχηθεί και ο κόσμος να γίνει το συντομότερο καλά».

«Είχα φύγει με τον 8χρονο γιο μου. Είχα βάλει τα δυο τα μικρούλια για ύπνο. Ο Χάρης (5χρονος) είχε κοιμηθεί, είχα βάλει και τον 6χρονο γιο μου για ύπνο. Μου είχε δείξει ότι είχε κοιμηθεί, ίσως τη στιγμή που έφυγα ξύπνησε ο ένας, ο μικρός. Τώρα, τα ακριβή αίτια δεν τα ξέρω», πρόσθεσε.

Η μητέρα ανέφερε ότι στο σπίτι ήταν ο σύζυγός της: «Ήταν πολύ κουρασμένος, έκατσε να φάει ένα πιάτο φαΐ και έπεσε να ξεκουραστεί. Δεν ισχύει ότι έπινε αλκοόλ, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο αλκοτέστ ή εξέταση αίματος. Δεν πίνει πλέον, λόγω του ότι παίρνει φάρμακα για τον σακχαρώδη διαβήτη».

«Με κάλεσε ο σύζυγος στο τηλέφωνο και λέει “έλα γρήγορα σπίτι, καιγόμαστε!”. Είχα γυρίσει, κλειδώνω το αυτοκίνητο και αρχίζω να τρέχω στις σκάλες πάνω. Μαζί με τον γείτονά μας που είναι πυροσβέστης προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε. Έδωσα κλοτσιά και την άνοιξα. Είχε μια ένδειξη “ψευτοφωτιάς” και ο γείτονας με πυροσβεστήρα την έσβησε.

«Προσπάθησα να μπω να πάρω το παιδί, γιατί ήξερα ότι ο σύζυγος με τον γιο μου ήταν στο μπαλκόνι, και δεν είχα καθόλου πρόσβαση. Είχε ξυπνήσει ο σύζυγος, πήρε το έναν αγκαλιά, τον πήγε στο μπαλκόνι και προσπάθησε να μπει να πάρει τον μικρό, αλλά δεν είχε πρόσβαση από τον καπνό», τόνισε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook