Η κηδεία της 21χρονης Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, που έχασε τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει το κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της.

Η τελευταία πράξη του δράματος, για την 21χρονη Έμμα που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, «γράφεται» σήμερα, με την κηδεία της που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την άτυχη κοπέλα, στα Χανιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα και μέσα σε λίγα λεπτά. Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.

Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει το κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όχι μόνο για τον άδικο χαμό της αλλά και για την γενναιότητα και την μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Πηγή: creta24.gr / βίντεο nea kriti – KRITI360

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook