Γιατρός σε νοσοκομείο της Κρήτης, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που συνέλαβαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών.

Σε έρευνα που έγινε κατά την άφιξη του με πτήση από  την Γερμανία, διαπιστώθηκε ότι είχαν κοπεί 2 ζώνες ασφαλείας δίπλα από τη θέση που καθόταν, ενώ σε κοντινή απόσταση, από το σημείο που καθόταν,   βρέθηκε κρυμμένη μια μικρή τσάντα με ένα μαχαίρι και ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί.

Από  τις έρευνες, που έκαναν στην οικία του συγκεκριμένου ατόμου,  αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν πέντε ζώνες ασφαλείας επιβατών αεροσκάφους, μία βαλλίστρα με τα παρελκόμενά της και δύο μαχαίρια.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών και περί όπλων, ενώ ο ίδιος αποδέχθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται αποδίδοντας τις σε λόγους αντεκδίκησης για πρόστιμο που του είχε επιβληθεί από την εταιρία στο παρελθόν.

Ο συλληφθείς αφαίρεσε συνολικά δώδεκα ζώνες ασφαλείας προκαλώντας ζημία στην εταιρία ύψους περίπου 1200 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών , ασχολήθηκαν με την υπόθεση ,  μετά από  τις καταγγελίες της αεροπορικής εταιρείας  ​ότι τους τελευταίους μήνες, έχει διαπιστωθεί κοπή ζωνών ασφαλείας καθισμάτων επιβατών.

Ξεκίνησαν έρευνα και μετά από έλεγχο των ατόμων που επέβαιναν στις πτήσεις αυτές, διαπίστωσαν ότι πιθανότερος δράστης είναι ένας Έλληνας απο το Ηράκλειο Κρήτης.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook