Κλιμάκιο από το τμήμα Ανηλίκων με παιδοψυχολόγους μετέβη υπό άκρα μυστικότητα στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο για να πάρει κατάθεση από 15χρονο που μένει στη δομή μετά από αναφορά για πιθανή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του.

Την αναφορά για πιθανή υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του 15χρονου,φέρεται να έκανε κατά πληροφορίες στους δύο εισαγγελείς που διερευνούν τις καταγγελίες , ο 19χρονος σήμερα πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα Αντώνιο.

Ο 19χρονος, που “άνοιξε” και τον κύκλο των ερευνών, φέρεται να κατέθεσε ότι υπάρχει ένας 15χρονος στην Κιβωτό του Κόσμου ο οποίος πιθανότατα έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο.

Οι ειδικοί που μετέβησαν στην δομή στο Βόλο είδαν και μίλησαν με τον 15χρονο και πιθανότατα να ξαναπάνε για να τον εξετάσουν εκ νέου και με διακριτικότητα.

Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε εντολή στην ασφάλεια Βόλου να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για το κλουβί και τις κακοποιήσεις στη συγκεκριμένη δομή της Θεσσαλίας. Έτσι, όλοι όσοι κατήγγειλαν κακοποιήσεις θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις στην Ασφάλεια Βόλου και στη συνέχεια ο φάκελος θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία.

Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο πατέρας Αντώνιος όσο και η πρεσβυτέρα αρνούνται κατηγορηματικά όλες τις καταγγελίες είτε περί σεξουαλικής κακοποίησης είτε περί κακομεταχείρισης και ξυλοδαρμών σε βάρος των παιδιών. Όπως λένε» θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για την αθωότητα τους και θα εκπλαγούν πολλοί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook