Με γνώμονα την προστασία των παιδιών που μένουν στην Κιβωτό του Κόσμου η Εισαγγελία απαγορεύει στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές και τους φιλοξενούμενους της.

Η απαγόρευση προσέγγισης στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου εκτός από τον πατέρα Αντώνιο αφορά και τρία ακόμα άτομα- από τα πέντε συνολικά – που απολύθηκαν χτες από το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Η διάταξη της Εισαγγελίας για την απαγόρευση έχει διάρκεια 90 ημερών με δυνατότητα να ανανεωθεί μετά το πέρας της προθεσμίας.

Η απαγόρευση για τον πατέρα Αντώνιο έρχεται σε μια χρονική στιγμή που γίνονται φύλλο και φτερό όλοι οι λογαριασμοί του ,της πρεσβυτέρας, συγγενών των και στενών συνεργατών του αλλά και μετά τη χτεσινή κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα ενός 15χρονου στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου που εξετάστηκε για πιθανή ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος.

Χθες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνου απομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε, πρώην στελεχών η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις Δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Μεταξύ αυτών που απολύθηκαν, ξεχωρίζουν ο Ιρακινός , που ήταν ο γενικός διευθυντής της Κιβωτού και… προκαλούσε με την χλιδάτη ζωή του, αλλά και ο διαβόητο «Πασχάλη», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος μάλιστα θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook