«Θα σε αγαπώ όσο ζώ και αναπνέω», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα της Έμμας, που έπεσε θύμα τροχαίου στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την κηδεία της

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο,  όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας σε κίνηση μέγιστης αγάπης και με βάση την επιθυμία της Έμμας δώρισαν τα όργανα της προσφέροντας ζωή σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτησε που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη , να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…»
Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου .. ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα ..
Θα σ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω

«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

«Ο άγγελός σου έγινε και δικό μας παιδί… το πονεσαμε… και δε θα ξεχαστεί ποτέ.. εύχομαι να σου δίνει δύναμη από εκεί που είναι…», γράφει σε ένα άλλο σχόλιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook