Οι πρώτες αντιδράσεις του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, λίγες ώρες μετά την εντολή του εισαγγελέα στην Οικονομική Αστυνομία που διερευνά 4 κακουργήματα για τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μετά τη νέα τροπή που παίρνουν οι έρευνες σε βάρος τους μίλησαν στο κατέγραψε ο Σπύρος Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως λένε είναι απογοητευμένοι και σοκαρισμένοι.

Σε σοκ είναι ο Πατέρας Αντώνιος μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αν και ζήτησε να μπουν όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί παντού φέρεται να είπε πως «με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες» φέρεται να είπε σε δικούς του ανθρώπους ο πατέρας Αντώνιος.
Οργισμένη είναι η πρεσβυτέρα και νιώθει πως έχει αδικηθεί.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού» φέρεται να είπε η πρεσβυτέρα.


Στην αντεπίθεση περνούν και άνθρωποι του πατέρα Αντωνίου

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή, λένε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις καταγγελίες περί κακοποίησης και κακομεταχείρησης . Αν ήξεραν κάτι και δε μιλούσαν στον πατέρα Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε» ανάφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου.

Φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου
Η Οικονομική Αστυνομία , αγγίζει πλέον τον πατέρα Αντώνιο και τα οικονομικά της Κιβωτού. Οι αρχές θα κινηθούν με μεθοδικότητα και ταχύτητα, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι.

Η Οικονομική Αστυνομία θα κάνει φορολογικό έλεγχο, άνοιγμα εταιρικών λογαριασμών αλλά και όλων των λογαριασμών του πατέρα Αντωνίου της πρεσβυτέρας και άλλων προσώπων, που είχαν σημαντικό ρόλο στους οικονομικούς χειρισμούς της Κιβωτού του Κόσμου. Ο έλεγχος των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων θα γίνει για τα τελευταία πέντε έτη.
Στο πλαίσιο αυτό θα ελεγχθούν τα πάντα, δάνεια, κάρτες, λογαριασμοί, μετοχές και ό, τι υπάρχει σε Τράπεζες.
Τα αδικήματα που διερευνώνται στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας αφορούν σε τέσσερα κακουργήματα και ειδικότερα σε υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook