Ένας συνταγματάρχης εν ενεργεία είναι ο ληστής με τη χειροβομβίδα που σήμερα το πρωί εισέβαλε σε τράπεζα στην Αργυρούπολη και πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνταγματάρχη του Στρατού ως δράστη της ληστρικής επιδρομής υπό την απειλή χειροβομβίδας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη.

Εκείνο που εξετάζεται τώρα είναι αν είναι ο ίδιος δράστης που λήστεψε με την απειλή χειροβομβίδας άλλες δύο τράπεζες σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Ο 53χρονος, συνταγματάρχης συνελήφθη μετά από κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στη Δάφνη, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής .

Όπως έγινε γνωστό ο άνδρας μπήκε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και αφού απείλησε τους υπαλλήλους άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και χάθηκε στα στενά της γύρω περιοχής.
Ωστόσο, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το χρονικό της ληστείας
Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε κατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη. Ο δράστης μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή χειροβομβίδας ότι θα ανατινάξει το υποκατάστημα κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Έχει χτυπήσει ήδη δύο φορές
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο ληστή που έχει ληστέψει με την απειλή χειροβομβίδας άλλες δύο τράπεζες σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook