Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης με ρίψη μολότοφ από κουκουλοφόρους μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008.

Μία ομάδα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά αποσπάστηκε από την πορεία που ολοκληρώθηκε στο ΥΜΑΘ και σύμφωνα με το voria.gr κινήθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων επί της οδού Αγίου Δημητρίου κάνοντας ρίψη πολλαπλών βόμβων μολότοφ και πυροτεχνημάτων μπροστά το Τούρκικο προξενείο.

Το κλίμα είναι έκρυθμο, κάδοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες, δεκάδες μολότοφ έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση χημικών.

Μετά το τέλος της πορείας, συμμετέχοντες ανέβηκαν από την Καμάρα στην Αγίου Δημητρίου και άρχισαν να πετούν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες στο σημείο.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν σε παρακείμενες οδούς, με τους κουκουλοφόρους να συνεχίζουν τις ρίψεις μολότοφ και να πυρπολούν κάδους, με τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Επεισόδια πραγματοποιούνται και στις οδού Ολυμπιάδος και Κασσάνδρου ενώ τουλάχιστον επτά κάδοι έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στους δρόμους έχει βγει και ο Αίαντας.

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Ολυμπιάδος όπου πολλοί κάδοι καίγονται ή έχουν αναποδογυρίσει.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχουν γίνει 15 προσαγωγές, ενώ έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook