Η καταγγελία για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο φέρεται να έγινε από έναν τρόφιμο στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο όταν ήταν 13 ετών.

Σήμερα ο καταγγέλλων την ασέλγεια σε βάρος του από τον πατέρα Αντώνιο είναι 15 χρόνων και έχει μεταφερθεί από την Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο στην Στέγη του Παιδιού στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο συνεχίζονται.

Για την πιθανή σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου είχε μιλήσει ο 19χρονος, ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για σεξουαλική κακοποίηση του από τον πατέρα Αντώνη, ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου για όσα ακολούθησαν.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος, φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του, ότι στη δομή του Βόλου υπήρχε ένα 13χρονο παιδί, με το οποίο ο πατήρ Αντώνιος κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιό του. Είχε πει μάλιστα, ότι «ήταν σίγουρος» ότι κάνει στο 13χρονο «τα ίδια».

Σήμερα (12/12) οι πληροφορίες λένε, ότι το ίδιο το παιδί, κατέθεσε στον εισαγγελέα ανηλίκων, ότι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα Αντώνιο.

Ωστόσο, σήμερα με εντολή εισαγγελέα, το παιδί μεταφέρθηκε στη Στέγη του Παιδιού στην Αθήνα. Εκεί το εξέτασαν ειδικοί παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στους οποίους φέρεται να μίλησε για ασέλγεια. Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για κατάθεση σε αστυνομική αρχή. Τα όσα είπε το παιδί, αξιολογούνται από τις δύο εισαγγελείς Ανηλίκων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook