Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στο Μαρούσι με θύμα μια 22χρονη και δράστη μια 17χρονη κοπέλα.

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας από την 17χρονη κόρη του καρδιολόγου στο Μαρούσι. Σήμερα η 17χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή ανηλίκων Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Εν τω μεταξύ, σοκάρουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας. Η δολοφόνος, χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι για ανοίξει το κεφάλι της φίλης της και στη συνέχεια, πιθανότατα, όχι με ένα αλλά με δυο μαχαίρια, την κατακρεούργησε με περισσότερα από 40 «καρφώματα» στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Μάλιστα, από την άγρια επίθεση, σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές» τραυματίστηκε και η ίδια καθώς της κόπηκε ο τένοντας και χθες το βράδυ μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου της παρασχέθηκε  ιατρική βοήθεια, έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και επέστρεψε στο «Ανηλίκων» όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε το σκηνικό του θανάτου που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν η κόρη του γνωστού καρδιολόγου της περιοχής, αποφάσισε να «πάρει» με τον πιο φρικτό τρόπο τη ζωή της φίλης της γιατί της ζήτησε να μην ξαναβρεθούν. Η 17χρονη πήρε ένα μπουκάλι, χτύπησε με μανία το κεφάλι της 22χρονης και αφού της το άνοιξε, οι πληροφορίες λένε ότι ήταν τέτοια η σφοδρότητα των χτυπημάτων που το πολτοποίησε, πήρε -πιθανότατα- δυο μαχαίρια και άρχισε να την κατακρεουργεί, καρφώνοντας την, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης σημείωσε: «Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό από ένα αιχμηρό όργανο και από ένα μη αιχμηρό. Ένα μεγάλο τραύμα το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο πιθανότατα να έχει προκληθεί από κάποιο γυάλινο μπουκάλι. Τα τραύματα ήταν αρκετά, δεν τα έχουμε μετρήσει ακόμα συνολικά, είναι πάρα πολλά…θεωρώ σε ένα τρίμηνο θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook