Συνελήφθη στον Πειραιά ο διαβόητος «Μιχάλης» για τον οποίο είχε μιλήσει στις καταθέσεις η 12χρονη από τον Κολωνό , θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Η σύλληψη του «Μιχάλη» έγινε μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του , το 8ο μέχρι τώρα για την δυσώδη υπόθεση των βιασμών της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Ηλία Μίχο και ήδη προφυλακισμένο.

Η σύλληψή του έλαβε χώρα περί τις 17:10, το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προβαίνουν σε ενδελεχή έρευνα στο σπίτι του.

Ο «Μιχάλης» για πολύ καιρό αποτελούσε ένα μυστηριώδες πρόσωπο και από την πρώτη στιγμή οι Αρχές εκτιμούσαν ότι πρόκειται πιθανότατα για συνεργό του Ηλία Μίχου που είχε εμπλοκή στην εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό.

Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Με αυτά τα λόγια η 12χρονη είχε επιβεβαιώσει στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων αυτό που υποψιάζονταν: Οτι δηλαδή υπάρχει στενός συνεργός του Ηλία Μίχου με άμεση εμπλοκή στους βιασμούς και στην εκπόρνευση της 12χρονης.

Ο «Μιχάλης» 57 χρόνων, είναι ναυτικός στο επάγγελμα , έχει μια κόρη 5 χρόνων και ζεί με τη σύντροφο του με την οποία έχουν σύμφωνο συμβίωσης

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη πριν από λίγο με ένταλμα, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook