Εύα Καϊλή: H ζωή στις φυλακές – Κρατείται με 20 γυναίκες με κατηγορίες για φόνο και βιασμούς (εικόνες&video)
Στις υπερσύγχρονες και νεόδμητες φυλακές του Χάρεν, έξω από τις Βρυξέλλες κρατείται η Εύα Καιλή η οποία κατηγορείται για το σκάνδαλο του Κατάρ.
Η Εύα Καϊλή θα παραμείνει κρατούμενη στις φυλακές Χάρεν μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου οπότε και θα προσαχθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο των Βρυξελλών που θα αποφασίσει για το αν θα αφεθεί ελεύθερη μέχρι να δικαστεί για το σκάνδαλο του Κατάρ με τις βαριές κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα ναύρου χρήματος και διαφθορά.
Ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκεγιέ μίλησε για τις συνθήκες κράτησής της Εύας Καϊλή στο Star .
Όπως ανέφερε ο Μισέλ Γκεγιέ η Εύα Καϊλή φέρεται να είναι στην ίδια πτέρυγα με περίπου 20 κρατούμενες, οι οποίες, «έχουν σκοτώσει κι έχουν βιάσει, ενώ υπάρχουν και άλλες κρατούμενες που κατηγορούνται για εγκλήματα ”λευκού κολάρου” (white collar crimes)», δηλαδή φοροδιαφυγή, υπεξαιρέσεις και οικονομικές απάτες.

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανόν η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στη φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στη φυλακή», είπε ο δημοσιογράφος Μισέλ Γκεγιέ.
Οι φυλακές που θυμίζουν χωριό
Πρόκειται για υπερσύγχρονες φυλακές οι οποίες εγκαινιάστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο με χωρητικότητα 1200 κρατουμένων. Υπάρχουν χώροι πρασίνου, σύγχρονα κελιά χωρίς κάγκελα και δυνατότητα κράτησης των μανάδων με μικρά παιδιά.
Πολλοί τις αποκαλούν φυλακές πολυτελείας ή φυλακή – μπουτίκ
https://www.youtube.com/watch?v=BJSVEr9f5B8&t=3s
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook