Στο μικροσκόπιο των ερευνών τις αστυνομίας τα βίντεο αλλά και το σφυρί που με το οποίο οι ληστές έσπασαν την βιτρίνα του καταστήματος στην οδό Κολοκοτρώνη και άρπαξαν τα πανάκριβα ρολόγια

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια ερευνούν για στοιχεία το σφυρί και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνει τους ληστές μέσα στο κατάστημα εν ώρα δράσης.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κατάστημα της Rolex με τα ακριβά ρολόγια στην πλατεία Κολοκοτρώνη σο κέντρο της Αθήνας.

Από το πρωί οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δραστών, ενώ αναλύουν από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος το υλικό που συνέλεξαν.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά έκαναν και ένα άλλο μοιραίο λάθος. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους έπεσε πίσω τους το σφυρί με το οποίο έσπασαν οι ληστές την τζαμαρία του καταστήματος με τα πολυτελή ρολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλά κυκλώματα ασφαλείας κι έτσι οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όλο το σχέδιο της διαδρομής της διαφυγής των δραστών από τον τόπο τέλεσης της κινηματογραφικής ληστείας που διέπραξαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook