«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, πρόκειται για τη δικαστική πλάνη του αιώνα» είπε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κι έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δύο άλλων θυγατέρων της, της Ίριδας και της Μαλένας, στην Πάτρα .

Ο Aλέξης Κούγιας μιλώντας στο Live News ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι ”θα φάει” το κεφάλι του σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Και τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλα Πισπιρίγκου: « Θα πάει να ”φάει το κεφάλι ”του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί – μετά τις τελευταίες εξελίξεις – εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα αναβολή στην απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την κατηγορούμενη μητέρα μπλόκαρε τη διαδικασία όταν ζήτησε την εξαίρεση της 35ης τακτικής ανακρίτριας στην οποία επέρριψε μεροληψία σε βάρος της πελάτισσάς του.

Ο έμπειρος ποινικολόγος είχε ζητήσει νέα προθεσμία για να καταθέσουν ως μάρτυρες οι ιατροδικαστές Ουρανία Δημακοπούλου, η Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα μαζί με την παθολογοανατόμο Αντιγόνη Μητσέλου. Όταν η 35η ανακρίτρια ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία και να απολογηθεί η 34χρονη, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να εξαιρεθεί και η διαδικασία πάγωσε.

Η πλευρά της 34χρονης επικαλείται συνεχώς τους 3 ιατροδικαστές που αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσαν τις προηγούμενες ημέρες και κατάφεραν όπως υποστηρίζει να αποδομήσουν το κοινό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News οι ιατροδικαστές που αμφισβητούν το κοινό πόρισμα, υποστηρίζουν ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Για εκείνους υπάρχει πιθανότητα πίσω από τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας να κρύβονται παθολογικά αίτια και αμφισβητούν ανοιχτά την εκδοχή της διπλής δολοφονίας από την 34χρονη.

Η 34χρονη κατηγορούμενη δεν έκανε και πάλι δηλώσεις. Έχει αφήσει από το Φθινόπωρο την πρωτοβουλία των κινήσεων στον δικηγόρο της, που υποστηρίζει πια ότι η όλη υπόθεση δεν είναι το θρίλερ του αιώνα αλλά η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη των τελευταίων δεκαετιών.

Από την άλλη τόσο οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγρηας όσο και μια σειρά από άλλοι ιατροδικαστές που τους προηγούμενους μήνες μελέτησαν την υπόθεση χαρακτηρίζουν το κοινό πόρισμα αδιάσειστο. Αυτό, που όπως λένε ρίχνει φως σε όλα τα θολά σημεία της υπόθεσης.

Τις εξελίξεις παρακολουθούν τόσο οι στενοί συγγενείς της 34χρονης που από την περασμένη Άνοιξη την επισκέπτονται στις φυλακές, όσο και ο πρώην σύζυγό της, που υποστηρίζει τις κατηγορίες.

Ο Αλέξης Κούγιας τονίζει πως έχει ήδη έτοιμο ένα πολυσέλιδο υπόμνημα για τους θανάτους της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της, 2 χρόνια μετά. Όπως είπε είχε δώσει εντολή στην πελάτισσά του, να μην απαντήσει σε ερωτήσεις σε περίπτωση που η διαδικασία της απολογίας προχωρούσε…

Σε κάθε περίπτωση η 34χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται και τη δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου.

Η πολύκροτη υπόθεση φουντώνει ξανά με τις αναλύσεις των ιατροδικαστών να προκαλούν αντιδράσεις, ακόμα και διαμάχες σε ένα θρίλερ που ήδη έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook