Μέσα σε αυτό το σπίτι οι οκτώ 15χρονοι μαθητές της Α Λυκείου βίαζαν και κακοποιούσαν τον συμμαθητή τους στην Αθήνα.

Απίστευτα σοκαριστική η υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου από 8 συνομηλίκους του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίλιον με τους αστυνομικούς να την χαρακτηρίζουν σοβαρή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr μέσα στο σπίτι υπάρχει ένας καναπές, ένα μπαούλο, και διάσπαρτα αντικείμενα, από χειροπέδες μέχρι κράνη.

Το σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο και ο 15χρονος που έπεσε θύμα των άγριων ενστίκτων των συνομηλίκων του επί ένα μήνα βιαζόταν και κακοποιούνταν μέσα σε αυτούς του χώρους.

Η ομάδα των 8 ανηλίκων , για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσε και βίαζε τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα. Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή.

Οι δράστες του ομαδικού βιασμού ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενώ σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα η κακοποιητική δράση εκ μέρους των μαθητών γινόταν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος του ανηλίκου.
Όπως είπαν οι συλληφθέντες όλα τα έκαναν για πλάκα και ισχυρίστηκαν ακόμη ότι «τα είχαν δεί σε ταινίες»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook