Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 47 Έλληνες τουρίστες.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το λεωφορείο είναι ξεκινήσει από τη Λάρισα με προορισμό το Βουκουρέστι.
Στο λεωφορείο επέβαιναν 47 άτομα. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα, που έγινε μέσαστο Βουκουρέστι , είχε ως αιτία την παραβίαση του ύψους της σιδερένιας «πύλης» πάνω από τον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και 23 τραυματίες, εκ των οποίων 4 σοβαρά, με τον έναν να έχει διασωληνωθεί.

Όπως αναφέρει η αστυνομία της Ρουμανίας, «σήμερα, 23 Δεκεμβρίου, γύρω στη 1.30 μ.μ., η Ταξιαρχία Τροχαίας ενημερώθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Pasajul Unirii, με κατεύθυνση κίνησης από το Bd. Tineretului προς την πλατεία Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ενός πούλμαν προσέκρουσε στην πύλη του περάσματος Unirii.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος. Προς το παρόν, η κυκλοφορία είναι περιορισμένη στην περιοχή του ατυχήματος».

«Και οι τέσσερις άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί έχουν απεγκλωβιστεί, δύο γυναίκες και δύο άνδρες. Δύο από αυτούς βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο ένας μάλιστα σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Daniel Vasile στο Digi 24.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, στα οποία έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός». Ανάμεσα στους τραυματίες, υπάρχουν δύο παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε άνθρωπος της ελληνικής πρεσβείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook