«Με χτυπούσαν και μου κάλυπταν το πρόσωπο με μαξιλάρι για να μην φωνάζω», κατέθεσε ο 15χρονος που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από 8 συνομηλίκους του μαθητές στο Ίλιον.

Από τους 8 ανήλικους μαθητές δράστες του ομαδικού βιασμού στο Ίλιον έχουν συλληφθεί οι 6 οι οποίοι από το πρωί έχουν προσαχθεί στον ανακριτή ανηλίκων και απολογούνται.

Οι δράστες βίαζαν και κακοποιούσαν επί ένα μήνα τον 15χρονο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη γειτονιά τους, ενώ βιντεοσκοπούσαν και τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τα βίντεο να τα προοωθούν σε τρίτα πρόσωπα.

Ένας από τους δράστες μετά τη σύλληψη του είπε ότι «όλα τα έκαναν για πλάκα» καθώς και ότι «τα είχαν δεί σε ταινίες και τους άρεσε».

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ο 15χρονος που ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη σεξουαλικής κακοποίησης από τους 8 συνομήλικους συμμαθητές του στο Ίλιον.

Ο 15χρονος από το Ίλιον έζησε αυτό τον εφιάλτη τουλάχιστον 7 φορές και όπως κατέθεσε «με χτύπησαν με σφαλιάρες στο πρόσωπο. Στη συνέχεια με θώπευσαν και κάποιοι από αυτούς προχώρησαν και σε άλλες πράξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ανατριχιαστικές αυτές πράξεις που βίωσε και δεν μπορεί να ξεχάσει. Είπς ότι του κάλυπταν το πρόσωπό του με μαξιλάρι για να μην φωνάζει και ακουστεί ενώ ο ίδιος τους έλεγε να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορούσε να ανασάνει και κάποιος τον πίεζε στο διάφραγμα.

Το ανήλικο θύμα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται στην κατάθεσή του να λέει ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στην οικογένειά του επειδή ντρεπόταν, δεν ήθελε να πει κάτι στους γονείς του, ούτε να μαθευτεί κάτι στο σχολείο.

Οι οκτώ μαθητές δράστες των ομαδικών βιασμών κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων καθώς τραβούσαν σε βίντεο τις κτηνώδεις πράξεις τους. Κατηγορίες έχουν ασκηθεί και σε τέσσερις μαθήτριες, εκ των οποίων η μία είναι ηλικίας 14 ετών, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν ενεργό ρόλο στην σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου θύματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook