Προφυλακίστηκαν οι τρείς από τους τέσσερις ανήλικους που απολογήθηκαν κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό και την κακοποίηση του 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Συνολικά είχαν προσαχθεί για να απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή ανηλίκων, 6 15χρονοι μαθητές της Α Λυκείου κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του συνομήλικου συμμαθητή τους σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.
Από τους 6 κατηγορούμενους , οι δύο πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη και συναίνεσαν στην κράτηση τους μέχρι τότε.

Οι άλλοι τρείς που ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ο τέταρτος συγκατηγορούμενος τους που επίσης απολογήθηκε δεν προφυλακίστηκε γιατί δεν έχει κλείσει τα 15 χρόνια και αντί της κράτησης του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι που είναι η εμφάνιση του σε αστυνομικό τμήμα και η υποχρεωτική παρακολούθηση του από κοινωνικό λειτουργό.

Οι ανήλικοι στις απολογίες τους – κατά πληροφορίες – αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι χρησιμοποίησαν βία και διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αποδέχθηκαν σεξουαλικές πράξεις με τον 15χρονο στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Στους 6 ανηλίκους – αναζητούνται άλλοι 2- έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατοχής ναρκωτικών και πορνογραφίας ανηλίκων,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook