Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον ομαδικό βιασμό και την κακοποίηση του 15χρονου μαθητή από τους συμμαθητές του στον Ίλιον.

Από τους συνολικά 8 ανηλίκους που φέρεται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον έχουν συλληφθεί οι 6 .

Άλλοι δύο 15χρονοι αναζητούνται αναμέσα τους και ο μαθητής που τραβούσε σε βίντεο τις αποοτρόπαιες σκηνές φρίκης.

Την ίδια ώρα αναμένεται και η σύλληψη μιας παρέας τεσσάρων κοριτσιών , ηλικίας 14-15 ετών που παρίσταντο κατά τη διάρκεια της κακοποίοησης και του βιασμού του συμμαθητή τους στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Χτες προσήχθησαν στον ανακριτή ανηλίκων οι 6 ανήλικοι που συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό καουργήματος για τον βιασμό του 15χρονου αλλά και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Από τους 6 ανήλικους κατηγορούμενους, οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη και κρατούνται.

Άλλοι τρείς προφυλακίστηκαν, ενώ ο τέταρτος κατηγορούμενος δεν έχει κλείσει τα 15 χρόνια, οπότε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και να παρακολουθείται υποχρεωτικά από κοινωνικό λειτουργό.

Σημαντικά θεωρούν οι αστυνομικοί τα στοιχεία που θα προκύψουν κατά την εξέταση των κινητών τηλεφώνων των δραστών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της συμμορίας των οχτώ ανηλίκων προσπάθησαν να διαγράψουν από τις συσκευές τους τα βίντεο με τους βιασμούς ώστε να μην αφήσουν ίχνη.

Φέρονται, μάλιστα, να συνομιλούσαν μεταξύ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να «σβήσουν» το παράνομο υλικό. Από την κατάθεση του 15χρονου προκύπτει πως τα βίντεο είναι τουλάχιστον τρία και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως τα αρχεία έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook