Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τα αίτια του ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή από 8 συνομηλίκους του στο Ίλιον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα βίντεο που αποτυπώνουν τις αποτρόπαιες πράξεις του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον από τους συμμαθητές του ακούγονται δύο φράσεις που έχουν ερευνώνται από τους αστυνομικούς.

Οι φράσεις αυτές είναι οι «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…» και ακούγονται στα δύο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

Οι συγκεκριμένες  φράσεις  παραπέμπουν σε περιστατικά συμπλοκής με οργανωμένους οπαδούς. Συγκεκριμένα, η φράση «Κάτω π…», παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, «υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Υπενθυμίζεται πως για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον έχουν ήδη συλληφθεί έξι ανήλικοι μαθητές. Οι τρεις απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο (24.12.2022) και προφυλακίσθηκαν. Ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (27.12.2022).

Καταθέτουν ακόμα 2
Υπάρχουν όμως ακόμη δύο ανήλικοι που εξετάζεται η εμπλοκή τους στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, και οι οποίοι θα καταθέσουν στον ανακριτή την Τρίτη (27.12.2022).

Ο ένας ανήλικος εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Αναζητείται και 8ος ανήλικος, ίσως έχει φύγει στο εξωτερικό
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναζητείται και 8ος ανήλικος, που φέρεται να είναι ο «εμπνευστής» των βασανιστηρίων στον 15χρονο. Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Ο 15χρονος θύμα του ομαδικού βιασμού, φέρεται να έχει καταθέσει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εκδοθούν άλλα 6 εντάλματα σύλληψης , εκ των οποίων τα 4 αφορούν μιά ομάδα κοριτσιών ηλικίας 14-15 ετών που  φέρεται ότι ήταν μπροστά στο βιασμό του 15χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook