Πυροβολισμοί έπεσαν – ευτυχώς χωρίς θύματα - έξω από βενζινάδικο στις 11:00 το πρωί στη Λεωφόρο Λαυρίου 77 στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι δύο δράστες που πυροβόλησαν στο βενζινάδικο στα Γλυκά Νερά επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart.

Το αυτοκίνητο των δραστών κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Λαυρίου στις 11:00, όταν ο συνοδηγός άνοιξε το παράθυρο και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα που περνούσε παράλληλα με το βενζινάδικο.

Το βενζινάδικο ήταν κλειστό και στο χώρο υπήρχε υπάλληλος security ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές για το συμβάν, κάνοντας λόγο για 6-7 πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν 2 κάλυκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρατήριο ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου Γιώργου Μήτσου που εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο σε άλλο βενζινάδικο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο Γέρακα. Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για προειδοποιητικό χτύπημα, καθώς οι δράστες γνώριζαν ότι η επιχείρηση ήταν κλειστή και πυροβόλησαν στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος Γιώργος Μήτσου είχε εκτελεστεί στο βενζινάδικό του στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Στις εικόνες που είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στην Λεωφόρο Μαραθώνος το πολυτελές αυτοκίνητο του που είχε αλεξίσφαιρα τζάμια γιατί το θύμα δεχόταν τότε απειλές για τη ζωή του .

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα είχε σταματήσει τότε δίπλα από τις αντλίες σαν ο οδηγός να ήθελε να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγήκαν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχώρησαν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησίασαν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβόλησαν πολλές φορές.

Οι δράστες έφυγαν τότε αμέσως μετά τη δολοφονία που κράτησε περίπου 40 με 50 δευτερόλεπτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook