Στην «Κοινωνία ώρα Mega» μίλησε ο δικηγόρος του οδηγού του λεωφορείου, Αλέξανδρος Ματθαίου και η Μαρία Θερσίτη, επιβάτης του μοιραίου λεωφορείου που περιέγραψε τις πρώτες στιγμές του τροχαίου στο Βουκουρέστι.

Η Μαρία Θερσίτη ανέφερε σχετικά με τον οδηγό: «Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή, ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν».

Μετά το χτύπημα η επιβάτης του λεωφορείου περιέγραψε «βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν. Καθόμουν δύο θέσεις πίσω από τον Νίκο Χλώψιο», τον 53χρονο ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι.

Από τον Βόλο μέχρι την Θεσσαλονίκη αποκάλυψε η κα Θερσίτη υπήρχαν δύο οδηγοί και από τη Θεσσαλονίκη και μετά υπήρχε ένας οδηγός.

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

«Ο πελάτης μου είδε ότι η άσπρη γραμμή στο δρόμο δεν είναι συνεχής, δεν μπορούσε να στρίψει, σε ένα δευτερόλεπτο πήρε την απόφαση και όταν έβλεπε ότι δεν γίνεται φρενάρισε δυνατά», περιέγραψε ο δικηγόρος του οδηγού, Αλέξανδρος Ματθαίου.

Τρεις ημέρες μετά το τροχαίο, από τους εφτά τραυματίες, κάποιοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Βουκουρεστίου, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πάρει εξιτήριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook