Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για όσα βίωσε ο 15χρονος που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συνομηλίκους του στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του που γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. Ο ίδιος έκανε λόγο για την παρουσία τεσσάρων κοριτσιών.

Στη συνέχεια ο 15χρονος αποκάλυψε πως μόλις άκουγε μία συγκεκριμένη φράση, τότε καταλάβαινε πως ξεκινούσε το μαρτύριό του.

«Μου έλεγαν: «Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι». Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονο για τους βιασμούς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. στην εκπομπή LiveNews και συμπλήρωσε:

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: «άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ», αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».

«Θες κι εσύ;», ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κακοποιητές σε ένα από τα κορίτσια, που όπως είπε ο 15χρονος ήταν μπροστά στους βιασμούς και τη φρίκη που βίωνε .

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. «Θες κι εσύ;», της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», δήλωσε ο 15χρονος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook