Ένας ακόμη ανήλικος, ο έκτος , προφυλακίστηκε σήμερα για την φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου στο Ίλιον.

Ο ομαδικός βιασμός σε βάρος του 15χρονου γινόταν επί ένα τουλάχιστον μήνα από 8 ανήλικους συμμαθητές του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον με τη μαρτυρία του θύματος να προκαλεί σοκ.

Οι κατηγορούμενοι ανήλικοι δράστες μάλιστα βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες  σκηνές του βιασμού και τις διακινούσαν σε τρίτους.

Ο 15χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε σήμερα δεν είχε συλληφθεί μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους καθώς όταν εμφανίστηκε είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Είναι ο έκτος που οδηγείται στη φυλακή, ενώ ένας από τους κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον προσήλθε συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί. Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στη διάθεση των αρχών ο 17χρονος που αναζητούσε η Αστυνομία

Εμφανίστηκε μέσω του δικηγόρου του στις αστυνομικές αρχές και ο 8ος κατηγορούμενος,  ο 17χρονος από την Αλβανία, ο οποίος εμπλέκεται στον βιασμό του 15χρονου. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος που αναζητούσαν φέρεται να είχε φύγει εκτός Ελλάδας.

Ωστόσο, όπως τους ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.

«Πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν εντοπιστεί» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές Αρχές.
Την ίδια ώρα στον ανακριτή ανηλίκων αναμένεται να κληθούν σε απολογία και 4 κορίτσια, ηλικίας 14-15 ετών που σύμφωνα με τη μαρτυρία του 15χρονου θύματος παρακολουθούσαν τις σκηνές του βιασμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook