Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε στα νότια προάστια η Αστυνομία

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Άννα Σταματιάδου μίλησε αποκλειστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης, διαψεύδοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα των ναρκωτικών ως πελάτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται τα πάντα και απειλεί με αγωγές.

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Α. Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό», λέει.

Όπως αναφέρει δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.
«Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά», σημειώνει και προσθέτει φανερά ενοχλημένος:

«Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτήν την αιτία».

Η συγκεκριμένη σπείρα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε ( δείτε εδώ λεπτομέρειες για τη δράση της)  έκανε «ντελίβερι» κοκαίνης, κάνναβης και χαπιών σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα, έχοντας πραγματοποιήσει τουλάχιστον 750 συναλλαγές. Σύμφωνα με τον «τιμοκατάλογο», το μισό γραμμάριο κοκαΐνης πωλούταν τουλάχιστον 35 ευρώ και το γραμμάριο κάνναβης τουλάχιστον 5 ευρώ. Το κέρδος των μελών της υπολογίζεται πως υπερβαίνει τις 70.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα σήμερα για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, τονίζοντας ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και ότι «δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook