Καλαμάτα:Σε αργία ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του

Σε αργία τέθηκε ο 61χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη στην Καλαμάτα κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του.
Με εντολή της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, σε αργία από τα καθήκοντά του τέθηκε ο 61χρονος εκπαιδευτικός από την Καλαμάτα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρη του.
«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του», αναφέρει με ανάρτησή της στο Twitter η κυρία Κεραμέως.
Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του.
— Niki Kerameus (@nkerameus) December 31, 2022
Τον 61χρονο εκπαιδευτικό κατήγγειλε στην Αστυνομία μια γυναίκα από την Καλαμάτα η οποία παρατήρησε ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τον 61χρονο και την ανήλικη κόρη του.
Ο 61χρονος που είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός υπηρετεί σε κοντινό νομό και είχε πάει στην Καλαμάτα με την κόρη του για τις διακοπές των εορτών.
Ο 61χρονος συνελήφθη και κρατείται με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Το πρωί του Σαββάτου (31/12) προσήχθη στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, χωρίς δικηγόρο, παίρνοντας προθεσμία να απολογηθεί.
Από το βράδυ της Παρασκευής (30/12) παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μελίνα Νικολαΐδη: Απολαμβάνει το καλοκαίρι με βουτιές στην πισίνα φορώντας κίτρινο μαγιό – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook