Η Αθήνα υποδέχεται το νέο χρόνο στην πλατεία Συντάγματος χωρίς μέτρα και περιορισμούς λόγω κορωνοϊού για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια.

Οι κάτοικοι της Αθήνας και λόγω της καλοκαιρίας έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος και διασκεδάζουν για  την αλλαγή του χρόνου και την υποδοχή του 2023.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχεται την Πρωτοχρονιά του 2023 στην πλατεία Συντάγματος και στέλνει ευχές σε όλη την Ελλάδα από το κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.

Στα μουσικά δρώμενα της βραδιάς συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής ενώ, όπως εξηγεί ο Δήμος Αθηναίων, «η ζωντανή μετάδοση φτάνει στη συσκευή σας με καθυστέρηση 20-25 δευτερολέπτων λόγω τεχνικών περιορισμών».

Οικοδεσπότες της βραδιάς, που ξεκίνησε στις 22:00 είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ

Δείτε σε live  την υποδοχή του 2023 στην Αθήνα:

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία 10μελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές, καλωσορίζουν το νέο χρόνο στη γιορτινή και λαμπερή πλατεία Συντάγματος.

fragoulis protoxronia
Η έλευση της νέας χρονιάς θα σημάνει την έναρξη μιας μεγάλης χαρούμενης γιορτής σε κάθε γωνιά της Αθήνας με μουσική, χαρά, πυροτεχνήματα.


Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό!


Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της Αθήνας δημιουργούν ένα ανοικτό πάρτι για όλους που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook