Θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και μαστρωπείας έπεσε μια 23χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής από 33χρονο ομοεθνή της, που την κρατούσε φυλακισμένη στα Εξάρχεια.

Ο 33χρονος της εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και πρόσφερε δουλειά στην 23χρονη ως «λουλουδού» στο μαγαζί του με καλό μεροκάματο.

Ωστόσο μόλις η κοπέλα είπε το «ναι» και με το πρόσχημα ότι θα τη φιλοξενούσε την πήγε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια όπου ουσιαστικά την φυλάκισε και με την άσκηση βίας την υποχρέωνε να εκδίδεται επί χρήμασι.

Ο 33χρονος φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν εκείνος που τη συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το μαρτύριο της 23χρονης  κράτησε τουλάχιστον 3 μήνες  και ο 33χρονος  «προέβαινε με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση γυναίκας μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού».

Μάλιστα την μετέφερε  ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες,  παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού.

Η 23χρονη κατάφερε να ξεφύγει και κατήγγειλε τον μαστρωπό στην Αστυνομία που τον συνέλαβε.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -6.890- ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών., ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις μαστρωπείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις