Αγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, άφησαν εκρηκτικό μηχανισμό, στην είσοδο του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι στην οδό Αναβρύτων και εξαφανίστηκαν.

Λίγα λεπτά αργότερα ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε 8 καταστήματα, 7 σπίτια και 2 οχήματα στο Μαρούσι

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που σημειώθηκε η ισχυρότατη έκρηξη έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1)

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Οι φωτογραφίες από την περιοχή μετά την έκρηξη στην πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο.

Η έκρηξη, που ήταν τόσο ισχυρή ώστε να δημιουργηθεί κρατήρας, σημειώθηκε μετά τις 3:40 τα ξεμερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό με τη δυναμίτιδα, εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ένας κάτοικος της περιοχής ξύπνησε έντρομος και ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τα υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για να διαπιστωθεί η μέθοδος με την οποία έδρασαν τα άγνωστα άτομα. Από την πρώτη εικόνα φέρεται να χρησιμοποίησαν μασούρια δυναμίτιδας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook