Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται η 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος στη Βούλα.

Η 15χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε όταν στην προσπάθεια της να περάσει διάβαση στη Βούλα και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Βούλα έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στην πλάτη και έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο.

Ωστόσο, αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι το γεγονός ότι το παιδί δεν αναγνώρισε τον πατέρα της… Οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν αν αυτό οφείλεται στο σοκ από το ατύχημα ή αν υπάρχει ιατρικός λόγος.

Η οδηγός που την παρέσυρε έδωσε κατάθεση στις αρχές, όπου και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός η οποία φέρεται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι, υποστήριξε στις αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

«Την πέταξε δύο μέτρα ψηλά»
Καρέ καρέ ένας άνθρωπος που βρισκόταν μπροστά στο σφοδρό τροχαίο, περιέγραψε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 50χρονη παρέσυρε την 15χρονη μαθήτρια.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ λέγοντας πως δεν υπήρχε εγκατάλειψη: «Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε η οδηγός, ήταν παρών και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της τροχαίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook