Και ξαφνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγα λεπτά πριν από την αγόρευση του εισαγγελέα ζήτησε απολογηθεί συμπληρωματικά.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη διακόπηκε καθώς η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, δήλωσε στην έδρα πως ο κατηγορούμενος θέλει να απολογηθεί συμπληρωματικά και να προσκομίσει κάποια νέα έγγραφα.
Όπως τόνισε η συνήγορος υπεράσπισης: «Είναι κάτι εντελώς καινούργιο και εάν θέλετε την άποψη μου κάτι πολύ κρίσιμο».

Τα έγγραφα ήρθαν στα χέρια του κατηγορουμένου χτές.

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο τις προηγούμενες μέρες ήταν μαραθ΄λωνια και σε αυτή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για φλέρτ και συναίνεση από την πλευρά των γυναικών που τον κατήγγειλαν για βιασμό και 2 απόπειρες βιασμού.

Σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ακούσει την κρίση της εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού σε βάρος τριών γυναικών ηθοποιών.

Μέσα στην αίθουσα βρίσκονται και σήμερα ο γιος και η σύζυγος του.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο με τον ηθοποιό να μετάγεται από την φυλακή στο εδώλιο, καθώς τον Ιούλιο του 2021 είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση, η οποία αφορά βιασμό, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού. Τον περασμένο Ιούλιο και μεσούσης της δίκης το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη με περιοριστικούς όρους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook