Τα συνεργεία στο Τατόι δούλευαν μέχρι που έπεσε το σκοτάδι – Ό,τι ήταν να γίνει έγινε, είπε η Λίνα Μενδώνη (video)
«Ό, τι ήταν να γίνει έγινε», είπε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που ήταν μέχρι αργά σήμερα στο Τατόι για να επιθεωρήσει τις εργασίες για την αυριανή κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μέχρι την τελευταία στιγμή, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την κηδεία και την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αύριο το μεσημέρι, παρουσία υψηλών καλεσμένων και γαλαζοαίματων.
Η κηδεία θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του.
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά με 1.000 αστυνομικούς επί ποδός, ενώ μέχρι το βράδυ αναμένεται και η άφιξη των περισσότερων προσκεκλημένων, μέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
- Αλλάζει όνομα ένας από τους μεγαλύτερους σε πληθυσμό Δήμους της Μακεδονίας
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook